Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 30 g olijfolie
- 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 20 g water
- 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
- 2 el paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 50 g ontpitte olijven
- ½ tl gedroogde oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Protein
- 83.5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 8958.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Turkse moussaka
1h 10min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Vislasagne met courgette
1 Std.