Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 125 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g havuç, soyulmuş, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 556 kJ / 133 kcal
- Protein
- 3.14 g
- Karbonhidrat
- 22.48 g
- Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 3.43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10p
Muz, Armut ve Elma Lapası
10p
Küpler Halinde Havuç Püresi
45min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Tahıllı Elma Lapası
10p
Tahıllı Meyve Lapası
10p
Armutlu Yulaf Kreması
10p
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min