Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g yulaf gevreği
- 100 g meyve, küçük parçalara bölünmüş
- 90 g su
- 1 tk zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Havuçlu Meyve Lapası
25 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10min