Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g yulaf gevreği
- 100 g meyve, küçük parçalara bölünmüş
- 90 g su
- 1 tk zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Tahıllı Meyve Lapası
10 min
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 Min
Armutlu Yulaf Kreması
10 min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35sa
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 min