Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta with lentils and sausage
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (isteğe bağlı)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
684.4 mg
Protein
23.2 g
Kalori
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Yağ
21.4 g
Lif
7.4 g
Doymuş Yağ
5.1 g
Karbonhidrat
66.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Celery leaf gremolata
5 dk
Mini Burgers
2sa 40 dk
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1sa 15 dk
Skirt Steak Spiralized Salad
Değerlendirme yok
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 dk
Lasagne-style Courgette Bake
2sa 15 dk
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 dk
Lemongrass Beef Salad
30 dk
Yakisoba Rice Vermicelli
40 dk
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9sa 25 dk
Salted Chicken
5sa 10 dk
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3sa