Pumpkin Risotto

Pumpkin Risotto

4.9 8 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)
    20 g
  • Parmesan cheese cut in 2 cm pieces
    60 g
  • fresh sage leaves
    25
  • olive oil plus 1 tsp for frying
    30 g
  • shallots
    50 g
  • pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)
    300 g
    butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)
  • white wine
    50 g
  • risotto rice
    250 g
  • boiling water
    500 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • unsalted butter plus 30 g
    1 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 347.6 mg
Protein 11.6 g
Kalori 2120.9 kJ / 506.9 kcal
Yağ 22 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 8.8 g
Karbonhidrat 64.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...