Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 8 eggs, room temperature (see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 20 g ghee (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g coconut milk
- fried shallots, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1624.6 kJ / 386.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 32.1 g
- Doymuş Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 776.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Savoury semolina
15 min
Potato karakari
50 Min
Sambhar
1 Std. 30 Min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Lemon rasam
40min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Sabji (vegetable) curry
30min
Bombay aloo
40min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Biryani
1 Std. 25 Min