Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 8 eggs, room temperature (see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 20 g ghee (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g coconut milk
- fried shallots, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1624.6 kJ / 386.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 32.1 g
- Doymuş Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 776.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato and green pea curry
50 Min
Rendang curry
30 Min
Sambhar
1h 30min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Gobi masala
30 Min
Savoury semolina
15min
Ala hodi (Potato curry)
40 λεπτ.
Nasi tomato (tomato rice)
40 λεπτ.
Biryani
1 Std. 25 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min