Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g azeitona preta s/ caroço
- 80 g figo seco
- 60 g noz
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 200 g farinha de centeio integral
- 450 g farinha tipo 65
- 300 g água
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 100 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 0.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão de espelta
1h 45min
Pão de cinco sementes
1 Std. 50 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de fruta
2h 55min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão integral com tomilho-limão
2 Std. 35 Min