Pão duplo de centeio e espelta

Pão duplo de centeio e espelta

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 14sa 30 dk
1 Receita completa

Malzemeler

Massa-mãe de centeio
  • água
    330 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130
    255 g
Massa demolhada a quente
  • centeio em grão
    170 g
  • água
    255 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    85 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130 mais q.b. p/ polvilhar
    255 g
  • farinha de espelta tipo 630
    170 g
  • sal
    2 c. chá de

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 Receita completa

Protein 86 g
Kalori 12102 kJ / 2990 kcal
Yağ 12 g
Lif 70.3 g
Karbonhidrat 571 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...