Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Breadcrumbs
- 50 g bread, day old, cut in pieces
Codfish
- 100 g bread, day old, cut in pieces
- 100 g milk
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces
- 400 g salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 200 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Creamed Cod
45min