Cihazlar ve Aksesuarlar
Bulgar and Red Lentil Soup
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgur wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
15 g
Kalori
1660 kJ /
396.5 kcal
Yağ
7.3 g
Lif
10.6 g
Karbonhidrat
38 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Moroccan Mint Tea
25 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min