Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 30 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, diced
- 200 g dried red lentils
- 2 Tbsp dried mint
- 30 g white long grain rice
- 20 g bulgar wheat (see tip)
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- ¼ tsp chilli flakes, or to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, quartered, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur Wheat
35min
Bulghur and lentil soup
1h
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Grisons Barley Soup
55 Min
Tuscan Bean Soup
50 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Danish Split Pea Soup
1h
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Red Lentil Soup
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min