Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 30 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, diced
- 200 g dried red lentils
- 2 Tbsp dried mint
- 30 g white long grain rice
- 20 g bulgar wheat (see tip)
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- ¼ tsp chilli flakes, or to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, quartered, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Lentil Soup
40min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 Std. 30 Min
Grisons Barley Soup
55 min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min
Moroccan Mint Tea
25 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min