Cihazlar ve Aksesuarlar
Bulgar and Red Lentil Soup
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgur wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
15 g
Kalori
1660 kJ /
396.5 kcal
Yağ
7.3 g
Lif
10.6 g
Karbonhidrat
38 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 dk
Bulgur Wheat
35 dk
Basic Bulgur
35 dk
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1sa 30 dk
Bulghur and lentil soup
1sa
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 dk
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 dk
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 dk
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 dk
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 dk
Red Lentil Soup
40 dk
Broccoli Cream Soup with Croutons
1sa