Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
- 10 g piece fresh ginger, cut into slices
- 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 pear, cored and cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 tbsp shiro (white) miso paste
- 70 g chilli broad bean paste
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 2133.1 kJ / 509.8 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 94.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 23.8 g
- Sodyum
- 65023.4 mg
Alternatif tarifler
Kimchi
149h
Ras el hanout
10 min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Nut butter dressing
5 Min
Brown Rice Milk
10 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Almond milk powder
30 min
Seeded bread loaf
3h 20min