![Basic kimchi Basic kimchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/524ed467-ba89-4dee-a788-9f490f110cdd/Derivates/752cab85-553e-44c6-af4e-e604f4c7b57a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
- 10 g piece fresh ginger, cut into slices
- 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 pear, cored and cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 tbsp shiro (white) miso paste
- 70 g chilli broad bean paste
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 2133.1 kJ / 509.8 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 94.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 23.8 g
- Sodyum
- 65023.4 mg
Alternatif tarifler
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Melon and cucumber sour mocktail
15 dk
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8sa 30 dk
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Rustic homemade tofu
24hod. 30min
Kimchi
149h
Salmorejo
2 godz. 10 min
Pickled vegetables
745 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min