Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
14 portions
Malzemeler
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
ghee plus extra, melted, for brushing (see Tips)80 g
-
natural yoghurt2 tbsp
-
water50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh coriander leaves and stalks only8 sprigs
-
carrot cut into quarters100 g
-
potato cut into cubes (3 cm)100 g
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves2
-
frozen green peas100 g
-
olive oil1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves10 - 20
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
salt¼ - ½ tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
275.5 mg
Protein
3.8 g
Kalori
682.5 kJ /
162.5 kcal
Yağ
8.6 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
4.2 g
Karbonhidrat
17.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Karachi halwa
3sa
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26sa 15 dk
Fatayer with cheese and mint
2sa 15 dk
Besan ki burfi
5sa 5 dk
Burfee
24sa 30 dk
Curried chicken rasam
50 dk
Gulab jamuns
2sa 50 dk
Potato karakari
50 dk
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1sa 40 dk
Baingan ka bharta
1sa 20 dk
Lamb dhansak
25sa 45 dk
Biryani
1sa 25 dk