Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
14 portions
Malzemeler
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
ghee plus extra, melted, for brushing (see Tips)80 g
-
natural yoghurt2 tbsp
-
water50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh coriander leaves and stalks only8 sprigs
-
carrot cut into quarters100 g
-
potato cut into cubes (3 cm)100 g
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves2
-
frozen green peas100 g
-
olive oil1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves10 - 20
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
salt¼ - ½ tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
275.5 mg
Protein
3.8 g
Kalori
682.5 kJ /
162.5 kcal
Yağ
8.6 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
4.2 g
Karbonhidrat
17.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fatayer with cheese and mint
2sa 15 dk
Sambhar
1sa 30 dk
Rajma (kidney bean curry)
45 dk
Spiced tomato chutney
30 dk
Lentil curry (dahl)
30 dk
Cheese and spring onion galette
1sa 15 dk
Parathas
1sa 30 dk
Chhole (chickpea curry)
35 dk
Potato karakari
50 dk
Broccoli mustard pasties
1sa 55 dk
Bengali fish cakes
1sa 20 dk
Roti (for two)
25 dk