Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Fleischtomaten
- 500 g frische rote Ribiseln
- 200 g roter Paprika, in Stücken (2 cm)
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Piment, gemahlen
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 3 - 6 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen (siehe Variation)
- 2 TL Salz, unjodiert
- 60 - 80 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Zucker
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1003 kJ / 239 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirschenchutney
1h 5min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Tomaten-Ketchup
40min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1sa 10 dk
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Heidelbeermarmelade
55min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1h 5min
Traubengelee
1h
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h