Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Fleischtomaten
- 500 g frische rote Ribiseln
- 200 g roter Paprika, in Stücken (2 cm)
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Piment, gemahlen
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 3 - 6 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen (siehe Variation)
- 2 TL Salz, unjodiert
- 60 - 80 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Zucker
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1003 kJ / 239 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Sauerkraut, wild fermentiert
336h 45min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Ribisel-Apfelessig
4h 20min
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1h
Kräuterpaste
45 Min
Preiselbeerkompott
1h 25min
Kürbis süß-sauer
1h 25min
Rote-Rüben-Relish
1 godz. 15 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1h 5min
Kürbisketchup
2h 5min