Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Fleischtomaten
- 500 g frische rote Ribiseln
- 200 g roter Paprika, in Stücken (2 cm)
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Piment, gemahlen
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 3 - 6 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen (siehe Variation)
- 2 TL Salz, unjodiert
- 60 - 80 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Zucker
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1003 kJ / 239 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 Std.
Birnenkompott mit Safran
3h
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Hollerkoch
2h 50min
Tomaten-Ketchup
40 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 Min
Erdbeer-Balsamico-Marmelade
55min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25min
Erdbeermarmelade
25 Min
Powidl
8h
Italienische Tomatensauce
2h 5min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 Std. 10 Min