Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 95 g Senfkörner, gelb
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 EL Kümmel, ganz
- 250 g Himbeeren
- 220 g roter Traubensaft
- 130 g Zucker
- 2 TL Salz, unjodiert
- ½ TL Zitronensäure (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Thymian, getrocknet
-
100
g Himbeeressig (mind. 5 % Säure)
veya 100 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1256 kJ / 300 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Süßer Marillensenf
55min
Melanzani-Rotwein-Relish
1h 30 min
Ingwersalzpaste
30min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Knoblauchgrundstock
1u.
Marillenröster
30min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Zwetschkenessig mit Schwips
1u.