Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 - 350 g gemischte frische Schwammerl (siehe Tipp)
- 9 - 12 frische Salbeiblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 - 2 TL Knoblauch, granuliert
- 1 EL Senfkörner, gelb
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 100 - 150 g natives Olivenöl extra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 4678 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 103 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Bärlauchpesto
20 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Apfelkren
40min
Eier in Dijonnaise
35min
Cumberland-Senf-Sauce
1 Std. 15 Min
Kirschenchutney
1h 5min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Süßer Marillensenf
55min