Uyumlu sürümler
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
-
30
g di confettura al bergamotto
veya 30 g di marmellata di limoni - 100 g di burro morbido a pezzi
- 16 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 100 g di ciliegie denocciolate
- 100 g di mirtilli freschi
- 70 g di zucchero
- 350 g di ricotta ben sgocciolata dal siero
- 1 tuorlo
-
30
g di confettura di bergamotto
veya 30 g di marmellata di limoni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1364.3 kJ / 326.1 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 33.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Plumcake alle mele
1 Std.
Torta alle pesche
1 Std. 10 Min
Torta brioches
10 Std.
Torta colomba alla ricotta
1 Std. 20 Min
Cheesecake ai mirtilli
5 Std.
Crostata alle ciliegie
2h
Torta ricotta e fichi
10 Std. 30 Min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Torta di rose di mele
1 Std. 10 Min
Ciambella alle pesche
50 min