Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
210
g di lievito madre
veya 30 g di lievito in polvere madre - 35 g di farina tipo 0
- 1585 g di acqua
- 160 g di farina integrale
- 140 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina manitoba
- 7 g di sale
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di gherigli di noci
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4770 kJ / 1140 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Karbonhidrat
- 187 g
- Yağ
- 28.7 g
- Lif
- 11.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pani alla segale
2h 40min
Pane toscano con lievito madre
5h
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5sa 5 dk
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min