Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1680 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di fiocchi di patate
- 5 g di malto in polvere
- 12 g di carbone vegetale
- 15 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale, a piacere
- 10 pomodorini colorati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 80.7 g
- Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccine morbide
3h 30min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Focaccine nere
4j
Pane alla birra (TM6)
4j
Yogurt
12h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Pinsa romana
5j
Caramello salato
1h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.