Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
veya 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5h
Pane in padella
18 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane veneziano
18h 30min
Pane cosacco
16 godz.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane contadino
19h
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane morbido di farro
19h