Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 580 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 10 g di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 12585.5 kJ / 3006 kcal
- Protein
- 103.1 g
- Karbonhidrat
- 389.9 g
- Yağ
- 115.3 g
- Doymuş Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 18.9 g
- Sodyum
- 8720 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccine con rosmarino
2h 30min
Pane alla ricotta
3 Std.
Focaccia al pesto di pomodori secchi
4h
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pizza con salame piccante
2h