Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 580 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 10 g di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 12585.5 kJ / 3006 kcal
- Protein
- 103.1 g
- Karbonhidrat
- 389.9 g
- Yağ
- 115.3 g
- Doymuş Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 18.9 g
- Sodyum
- 8720 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza saporita con uova e spinaci
2hod. 30min
Pane bianco
3h
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Focaccine di segale ai semi
3hod. 30min
Focaccine con rosmarino
2hod. 30min
Pizza New York style
3h 50 min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Pizza vegetariana veloce
50min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min