Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1230 克 水
- 300 克 蘑菇 ,對切或4等分
- 15 克 油菜籽油
- 100 克 洋蔥 ,切4等分
- 60 克 紅蘿蔔 ,切塊 (2公分)
- 60 克 根用巴西利 ,切塊 (2公分)
- 60 克 根芹菜 ,切塊 (2公分)
-
2
茶匙 蔬菜高湯醬
veya 2 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) - 400 克 火雞雞胸肉片, 去皮 ,無骨,切片,醃製 (詳見要訣)
- 400 克 綜合蔬菜 ,快速川燙過 (例如櫛瓜、胡椒、花椰菜、蘑菇) ,切片 (4-5公分) (詳見要訣)
-
¾ - 1
茶匙 鹽
veya 1 茶匙 萬用調味粉 - ½ - 1 茶匙 黑胡椒粉
- 1 顆 蛋
- 2 大匙 麵粉 (滿滿一大匙)
- 100 克 酸奶油 (脂肪含量12%)
- 1 茶匙 新鮮巴西利葉 ,切碎
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1487.4 kJ / 355.3 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 21.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 896.5 mg