Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1780 克 水
- 15 克 醬油
- 45 克 清酒
- ¾ 茶匙 鹽
- 20 克 小干貝 ,乾干貝,浸泡30分鐘
- 200 克 米 ,洗淨,瀝乾,浸泡30分鐘
- 5 克 白芝麻油
- 200 克 豬五花火鍋肉片 ,切約2公分寬
- 50 克 紅蘿蔔 ,切圓片,再切成¼
- 100 克 鴻喜菇 ,切除底部,切半
- 90 克 新鮮玉米筍 ,切段
- 85 克 紅味噌
- 1 個 高湯包 ,市售或自製,詳見要訣
- 150 克 油豆腐 ,切條
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2718.7 kJ / 649.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 57.3 g
- Yağ
- 37.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 2167.3 mg