Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
前置準備
- 2 個 去骨雞腿排 ,約 450 克
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 米酒
- 250 克 泰國香米
蔥醬
- 5 克 薑
- 25 克 油
- 50 克 青蔥 ,切蔥花
- ½ 茶匙 鹽
海南雞飯
- 45 克 紅蔥頭
- 10 克 薑
- 30 克 青蔥 ,切蔥花
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- ¼ 茶匙 鹽
蒸蛋
- 2 顆 蛋
- 200 克 水 ,或高湯
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 醬油
蒸煮
- 1300 克 水
辣椒醬
- 30 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切小段
-
印尼甜醬油
veya 醬油膏
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2095.2 kJ / 500.8 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 56.4 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1301.6 mg