越式燉蔬菜

越式燉蔬菜

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 800 克
  • 泰國香米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 20 克
  • 綜合蔬菜 切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)
    800 克
  • 蔬菜高湯醬
    1 茶匙
    1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 醬油
    20 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 麵腸 切薄片(約0.5公分)
    130 克
  • 香油
    20 克
  • 青蔥 (isteğe bağlı) 切蔥花
    10 克
  • 芝麻 (任一種類) (isteğe bağlı) 裝飾用
    1 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1291 mg
Protein 19.5 g
Kalori 1954 kJ / 467 kcal
Yağ 12.5 g
Lif 7.8 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 68.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster