Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 72.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.3 g
- Lif
- 22.6 g
- Sodyum
- 1289.9 mg
Alternatif tarifler
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Chilli Lime Sauce
5 Min
Goulash soup
2h 35 min.
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Değerlendirme yok
Traditional Irish Stew
2 Std. 40 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Meaballs with Tomato Sauce
55 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.
French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.