Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 72.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.3 g
- Lif
- 22.6 g
- Sodyum
- 1289.9 mg
Alternatif tarifler
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Whole fish curry
45 min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min