Cihazlar ve Aksesuarlar
Avocado with egg and salmon tartare
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 portion
Malzemeler
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
457.9 mg
Protein
20.6 g
Kalori
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Yağ
24.1 g
Lif
7.3 g
Doymuş Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
16.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Easter around the world
28 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 dk
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Liver cake
1sa 50 dk
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1sa 30 dk
Black nougat
3sa
Veal fillet with mirabelle plums
1sa 50 dk
Gazpacho
1sa 15 dk
Steak tartare
30 dk
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 dk
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2sa 40 dk
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 dk
Creamy yoghurt ice cream
24sa 10 dk