Cihazlar ve Aksesuarlar
Avocado with egg and salmon tartare
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 portion
Malzemeler
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
457.9 mg
Protein
20.6 g
Kalori
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Yağ
24.1 g
Lif
7.3 g
Doymuş Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
16.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Easter around the world
28 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 dk
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Değerlendirme yok
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Değerlendirme yok
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 dk
Sous-vide fish with lemon and herbs
1sa 15 dk
Tri-Colour Ginger Rice
45 dk
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Değerlendirme yok
Za'atar bread rolls
2sa
Gluten free plain flour
Değerlendirme yok
Chicken noodle soup
1sa 35 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1sa 5 dk
Dim sum 'Shao mai'
2sa