Cihazlar ve Aksesuarlar
Avocado with egg and salmon tartare
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 portion
Malzemeler
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
457.9 mg
Protein
20.6 g
Kalori
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Yağ
24.1 g
Lif
7.3 g
Doymuş Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
16.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Easter around the world
28 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Creamy scallop soup with chorizo
30 dk
Sautéing Shrimp
Değerlendirme yok
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Değerlendirme yok
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 dk
Steamed Trout
20 dk
Seared tuna on chilli bean mash
35 dk
Chicken moghrabieh
25sa 15 dk
Thai-style prawn broth with spicy apples
1sa 15 dk
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 dk
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 dk
Barbecued beef with ssamjang sauce
2sa 25 dk
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 dk