Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 166 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • water divided
    34 ½ oz
  • freshly squeezed lemon juice plus 1 tbsp to drizzle
    1 oz
  • unsalted butter in pieces
    8 oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt divided, plus extra to season
    1 tsp
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    1 pinch
  • cilantro leaves
    1 oz
    1 oz parsley leaves
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • jasmine rice
    10 oz
  • onion powder
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • asparagus trimmed
    12 oz
    12 oz broccoli florets, trimmed
  • salmon fillets wild caught Alaskan (1¼ in. thick)
    16 oz

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 992.6 kcal / 4153.1 kJ
Protein 33.9 g
Yağ 66.7 g
Karbonhidrat 67.3 g
Lif 6.3 g
Doymuş Yağ 34.2 g
Sodyum 679.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...