Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
- 5 fragole, pulite e a metà
- 170 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale - 80 g di pasta secca tipo conchiglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 min
Risotto alla curcuma e agretti
35 min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 min
Penne con crema di limone e carciofi
30 min
Frullato di avocado e frutta mista
10min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 min
Muffin cheesecake al Varoma
40 min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 min