Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
九層塔吻仔魚蒸蛋
- 2 顆 蛋
- 200 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 5 克 九層塔 ,洗淨,取葉,切碎
- 20 克 吻仔魚 ,洗淨,瀝乾
紫蘇梅蒸鱈魚 <br>
- 30 克 米酒
- 10 克 醬油
- 5 克 冰糖粉 (可省略)
- 300 克 鱈魚片 (約一片)
- 25 - 30 克 紫蘇梅 (含醬汁),去籽,切碎
- 10 克 薑 ,切絲
薑黃藜麥地瓜飯 <br>
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 150 克 地瓜 ,洗淨,削皮,切塊(約3公分)
- 1200 克 水
- ¼ 茶匙 薑黃粉
- ¼ 茶匙 藜麥
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1789.2 kJ / 428 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 13.9 g
- Doymuş Yağ
- 146.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 263 mg