Cihazlar ve Aksesuarlar
特製南瓜粉蒸肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 人份
Malzemeler
-
米50 克
-
長糯米25 克
-
水1075 克
-
梅花肉 切片(厚度約0.5公分),先以熱水川燙去血水500 克
-
醬油2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
五香粉 (詳見要訣)½ 茶匙
-
南瓜 去籽、切塊(約2公分)300 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
14.1 g
Kalori
1467 kJ /
350 kcal
Yağ
23.5 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
20.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
閤家團圓年菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan