Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 克 米
- 25 克 長糯米
- 1075 克 水
- 500 克 梅花肉, 切片(厚度約0.5公分),先以熱水川燙去血水
- 2 大匙 醬油
- 1 大匙 蠔油
- 1 大匙 糖
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 辣椒粉
- ½ 茶匙 五香粉 (詳見要訣)
- 300 克 南瓜, 去籽、切塊(約2公分)
- 蔥, 切蔥花,裝飾用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 20.2 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 0.8 g