特製南瓜粉蒸肉

特製南瓜粉蒸肉

4.9 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 人份

Malzemeler

  • 50 克
  • 長糯米
    25 克
  • 1075 克
  • 梅花肉 切片(厚度約0.5公分),先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉 (詳見要訣)
    ½ 茶匙
  • 南瓜 去籽、切塊(約2公分)
    300 克
  • 切蔥花,裝飾用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 14.1 g
Kalori 1467 kJ / 350 kcal
Yağ 23.5 g
Lif 0.8 g
Karbonhidrat 20.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...