豆酥鱈魚

豆酥鱈魚

4.6 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 50 dk
4 人份

Malzemeler

黃豆催芽
  • 1800 克
  • 乾燥黃豆 洗淨,瀝乾
    150 克
豆酥
  • 500 克
  • 20 克
豆酥鱈魚
  • 鱈魚片 (約2片)
    450 克
  • 米酒
    5 克
  • 切片
    5 克
  • 切段,多備些切蔥花用
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 50 克
  • 辣椒醬
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切片
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 597.7 mg
Protein 30.2 g
Kalori 1709.7 kJ / 409 kcal
Yağ 26.3 g
Lif 6.2 g
Doymuş Yağ 64.1 g
Karbonhidrat 19.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...