Cihazlar ve Aksesuarlar
泰式肉丸菜湯
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
紅蔥頭50 克
-
豬絞肉180 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蒜頭15 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
蝦醬¼ 茶匙
-
水1200 克
-
番茄 切塊150 克
-
高麗菜葉150 克
-
魚露2 大匙
-
檸檬汁2 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
11 g
Kalori
555 kJ /
133 kcal
Yağ
7 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
踏進泰國廚房
11 Tarif
Tayvan
Tayvan