Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
沾醬
- 1 大匙 糖
- 1 大匙 白醋
- 2 大匙 冷開水
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切碎
紅蟳米糕
- 10 克 紅蔥頭
- 5 克 薑
- 2 大匙 黑麻油
- 5 克 蝦米 ,洗淨、瀝乾
- 85 克 豬里肌肉 ,切絲
- 4 朵 乾香菇 (約10克),泡水至軟,切條
- 35 克 乾魷魚 ,泡水至軟,切條
- 2 大匙 醬油膏
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 五香粉
- 500 克 水
- 250 克 長糯米 ,浸泡1小時以上
- 2 隻 紅蟳 ,洗淨,清除內臟,切大塊
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2393.5 kJ / 572 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.5 g