Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rinderfiletsteak, in Streifen (ca. 2 x 5 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Gochujang (koreanische Chilipaste)
- 20 g helle Sojasauce
- 1050 g Wasser
- 1 EL Zucker
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 150 g Shiitakepilze, frisch, in Stücken (5 mm)
- 1 TL Sesam, geschält
- 180 g Rundkornreis, koreanisch oder japanisch
- 100 g Blattspinat, frisch
- 120 g Möhren, in Streifen (1 x 4 cm)
- 120 g Sojabohnensprossen
- 6 Eier
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- 6 Weizentortillas (Ø ca. 30 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1214 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Miso-Udon-Carbonara
25min
Sushi-Burger
1h 30min
Bangkok-Hot-Dog
45min
Fajitas mit Rindfleischfüllung
3 Std. 30 Min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20min
Bánh-Mi-Burger mit Möhrenstiften
1h
Pulled-Turkey Quesadilla-Ring
1h 50 min.
Miso-Udon-Nudeln
20min