Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rinderfiletsteak, in Streifen (ca. 2 x 5 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Gochujang (koreanische Chilipaste)
- 20 g helle Sojasauce
- 1050 g Wasser
- 1 EL Zucker
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 150 g Shiitakepilze, frisch, in Stücken (5 mm)
- 1 TL Sesam, geschält
- 180 g Rundkornreis, koreanisch oder japanisch
- 100 g Blattspinat, frisch
- 120 g Möhren, in Streifen (1 x 4 cm)
- 120 g Sojabohnensprossen
- 6 Eier
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- 6 Weizentortillas (Ø ca. 30 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1214 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 godz. 10 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Bánh-Mi-Burger mit Möhrenstiften
1 godz.
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30min
Katsu-Schnitzel mit gebackenen Kartoffeln, Wasabi-Dill-Dressing und Weißkohlsalat
50 min
Sesam-Lachs mit Soba-Nudel-Salat
30 Min
Bangkok-Hot-Dog
45 Min
Ranchero-Pfanne mit Bohnen und Ei
50 min
Miso-Udon-Nudeln
20 Min
Miso-Udon-Carbonara
25 min