Cihazlar ve Aksesuarlar
藥燉鱸魚湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
水1000 克
-
當歸 (約10克),洗淨,瀝乾2 片
-
黃耆 洗淨,瀝乾5 克
-
紅棗 洗淨,瀝乾5 克
-
薑 切片15 克
-
鱸魚 (整尾),清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)300 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
243.3 mg
Protein
22.5 g
Kalori
491.7 kJ /
117.5 kcal
Yağ
1.7 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
17.5 g
Karbonhidrat
2.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
57 Tarif
Tayvan
Tayvan