Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 青花菜, 切小朵
- 120 克 蘆筍, 切段(約5公分)
- 1 根 玉米, 切塊
- 20 克 小蕃茄
- 100 克 櫛瓜, 切片
- 100 克 南瓜, 去皮,切片
- 300 克 洋蔥 (約1顆),切塊
- 20 克 蒜頭
- 80 克 蕃茄 (約半顆),切塊
- 50 克 橄欖油
- 20 克 清酒
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 味醂
- ¼ 茶匙 糖
- 50 克 水
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 938 kJ / 224 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 22.2 g
- Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 4.9 g