Cihazlar ve Aksesuarlar
水炊雞肉丸鍋
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊(約2公分)30 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
黃芥末¼ 茶匙
-
鹽⅓ 茶匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
麵包粉1 茶匙
-
蛋黃1 顆
-
雞高湯600 克
-
高麗菜 切片(約3公分)120 克
-
鴻喜菇150 克
-
大蔥 切斜片(約0.5公分)10 克
-
豆腐 切片(約2公分)100 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)400 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
33.8 g
Kalori
1066.5 kJ /
257 kcal
Yağ
12.5 g
Lif
1.5 g
Karbonhidrat
6.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬季小鍋料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan