Cihazlar ve Aksesuarlar
海底椰無花果雞湯
Hazırlık 5 dk
Toplam 7sa 15 dk
3 人份
Malzemeler
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
水1800 克
-
海底椰 洗淨,預先浸泡1小時30 克
-
南杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
北杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
無花果乾20 克
-
蜜棗2 顆
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
76 mg
Protein
30.8 g
Kalori
1000 kJ /
239.2 kcal
Yağ
9 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
105.9 g
Karbonhidrat
7.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
吃出美顏肌
10 Tarif
Tayvan
Tayvan