雪濃湯(使用金屬刀組隔板)

雪濃湯(使用金屬刀組隔板)

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 5100 克
  • 牛骨
    300 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 10 克
  • 米酒
    30 克
  • 牛腱肉 切塊(每塊約100克)
    300 克
  • 洋蔥 切塊
    150 克
  • 切蔥花
    10 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15.5 g
Kalori 514.5 kJ / 123 kcal
Yağ 4.5 g
Lif 0.5 g
Karbonhidrat 2.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...