Cihazlar ve Aksesuarlar
百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
排骨 川燙350 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
白蘿蔔 切塊100 克
-
牛蒡 切片100 克
-
新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)200 克
-
水1200 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
103.3 mg
Protein
18.2 g
Kalori
1256.5 kJ /
300.6 kcal
Yağ
20.7 g
Lif
3.1 g
Doymuş Yağ
68.2 g
Karbonhidrat
10.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI簡易料理
8 Tarif
Tayvan
Tayvan