百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯

百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 排骨 川燙
    350 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 白蘿蔔 切塊
    100 克
  • 牛蒡 切片
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)
    200 克
  • 1200 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 103.3 mg
Protein 18.2 g
Kalori 1256.5 kJ / 300.6 kcal
Yağ 20.7 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 68.2 g
Karbonhidrat 10.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...