Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1437 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 30.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 28.9 g
- Sodyum
- 510 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grünes China-Gemüse
30min
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1u.
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Steinpilze sous-vide
30min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 godz. 30 min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1u.
Asia Bowl mit marinierten Pilzen
40min
Gewürzpaste Asia Style
1u.
Asia Vinaigrette
5 Min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min