Cihazlar ve Aksesuarlar
Terrine aux restes de viande
Hazırlık 10 dk
Toplam 13sa 15 dk
10 parts
Malzemeler
-
500 g de restes de viande cuite
-
200 g de lardon
-
100 g d'oignon
-
100 g d'échalotes
-
6 brins de persil frais
-
2 branches de thym frais
-
50 g de cognac
-
8 g de sel
-
5 g de poivre moulu
-
1 œuf
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 part
Sodyum
803 mg
Protein
19.4 g
Kalori
655.5 kJ /
156.2 kcal
Yağ
5.5 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Zéro gaspi - tout se transforme vol. II
10 Tarif
Fransa
Fransa
Bunları da beğenebilirsiniz...
Marrons glacés
72sa
Sauce gribiche
15 dk
Beurre d'escargot
10 dk
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24sa
Terrine de campagne
25sa 15 dk
Terrine de foies de volaille au porto
5sa 50 dk
Pâté en croûte
7sa 45 dk
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2sa 30 dk
Rognons de veau sauce madère
20 dk
Mousse de foie de volaille au porto
72sa
Terrine de lapin aux herbes
24sa
Terrine bressane
24sa