Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 803 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Les longués de Montpellier
1 Std.
Terrine de viandes express
1h 5min
Pâté de Pâques
2 Std.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 Std. 30 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Chutney de figues
4 Std.
Rillettes de truite
3h 30min
Moutarde
12h
Rillettes de porc tradition
12h
Confiture de tomates vertes
24h