Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 803 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4h 30 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6sa 15 dk
Sauce gribiche
15 dk
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de viandes express
1h 5 min
Marrons glacés
72 Std.
Rognons de veau sauce madère
20min