Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 26.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 159 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta betterave-framboise
3h 20min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2h 10min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Cheesecake aux radis
3 godz. 35 min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Île flottante au foie gras
25 min
Cannelés au thon
40min