Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
TM6 TM5

Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

2.8 (4 değerlendirme)

Malzemeler

La pannacotta au foie gras

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 50 g de porto rouge
  • 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
  • 6 pincées de poivre 5 baies (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1147.8 kJ / 277.5 kcal
Protein
3.8 g
Karbonhidrat
5.5 g
Yağ
26.3 g
Doymuş Yağ
13.5 g
Lif
0.8 g
Sodyum
159 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler