Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 26.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 159 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta aux œufs de saumon
3ωρ.
Frozen Cosmopolitan
2h 5 min
Biscuits aux crevettes
35 Min
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Sauce aux figues
25 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3ωρ.
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 Min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 phút
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Verrines de crème d'asperges
2h 35 min