Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 pommes, coupées en quatre
- 50 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g d'armagnac, et 1 c. à café pour la finition
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2104.3 kJ / 501.2 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 88.3 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 285.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-Deauville
12 Std.
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Gratin de pomme au calvados
45min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20 min
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Crème catalane
4h 25min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8u.
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crème caramel et vanille
8u.