Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 221 mg
Alternatif tarifler
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Brisèe con broccoletti e bacon
1h 30min
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1h 5min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min