
Uyumlu sürümler
Filet de dinde cuit vapeur farci à la ricotta, aux épinards et aux noix
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Farce
- 150 g de feuilles d'épinard fraîches rincées (voir conseils)
- 1 gousse d'ail
- 10 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 50 g de cerneaux de noix
- 6 feuilles de basilic frais
- 125 g de ricotta, frais
- ½ c. à café de sel
- ⅛ c. à café de poivre noir moulu
Filet de dinde
- 700 - 800 g de filet de dinde désossé
- 6 - 9 tranches de jambon de Parme
- 1300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 504 kcal / 2103 kJ
- Protein
- 57 g
- Yağ
- 29 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Sodyum
- 1143 mg