
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de riz à grain court Japonica
- 20 g d'huile végétale
- 1 gousse d'ail
- 250 g de viande de porc en morceaux, découennée en lanières (1 cm x 3-4 cm), séchée avec du papier essuie-tout
- 410 g d'eau et un peu plus pour tremper le riz
- 1 c. à café de cinq épices en poudre
-
10 - 12
champignons shiitake frais en tranches (± 1 cm)
veya 10 - 12 champignons shiitake séchés trempés ± 20 min. avant cuisson, égouttés, en tranches (± 1 cm) -
5
g de vin de riz de Shaoxing (isteğe bağlı)
veya 5 g de vinaigre de riz (isteğe bağlı) - 10 g de vinaigre de riz noir Chinkiang
- 10 g de sauce soja
- 5 g de sauce soja foncée
- 10 g de sauce aux huîtres
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- ½ - 1 c. à café de poivre blanc moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 469 kcal / 1962.4 kJ
- Protein
- 16.7 g
- Yağ
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Sodyum
- 901.5 mg