Cihazlar ve Aksesuarlar
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Hazırlık 30 dk
Toplam 29sa 45 dk
8 portions
Malzemeler
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2128.8 mg
Protein
173.5 g
Kalori
7506 kJ /
1787.2 kcal
Yağ
104.6 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
35 g
Karbonhidrat
37.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
MEATER+®
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1sa
Corn Tortillas
1sa 25 dk
Cherry Amaretto Dream
10 dk
Cholent
4sa 50 dk
Creamed Peas and Ham
30 dk
Maple-Buttered Rum Cider
20 dk
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2sa 50 dk
Santa Maria Dry Rub
5 dk
Orange-brined turkey
29sa 45 dk
Baked Crab Dip
15 dk
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 dk
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55sa