Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g salted butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Protein
- 173.5 g
- Karbonhidrat
- 37.9 g
- Yağ
- 104.6 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 2128.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Oysters with lime granita
5min
Creamy Broccoli Salad
10min
Korean Fried Chicken
3h 10 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Orange-brined turkey
29 godz. 45 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Pickled fruit salad with honey labne
27 godz. 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min