Cihazlar ve Aksesuarlar
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Hazırlık 30 dk
Toplam 29sa 45 dk
8 portions
Malzemeler
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2128.8 mg
Protein
173.5 g
Kalori
7506 kJ /
1787.2 kcal
Yağ
104.6 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
35 g
Karbonhidrat
37.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
MEATER+®
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spanish flan
7sa 55 dk
Rolled Frittata
55 dk
Greek Fava dip
50 dk
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1sa 10 dk
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 dk
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1sa
Basil Peach Sorbet
10 dk
Cooking split green peas
45 dk
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 dk
Aji Verde Sauce
10 dk
Sweet potato quiche with prosciutto
1sa 15 dk