
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- 1 Tbsp cornflour mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 685 kcal / 2867 kJ
- Protein
- 48 g
- Yağ
- 29 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Lif
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Sodyum
- 1332 mg