Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2867 kJ / 685 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1332 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Browned Turkey Strips
15 Min
Cheesy Beer Sauce
30min
Pasta Amatriciana
30min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Beef Wellington
2h 15min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min