
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Putenbrustfilets, ohne Haut in Stücken (3-4 cm)
- 60 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 200 g Champignons halbiert
- 50 g Olivenöl
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 30 g Senf
- 20 g Honig
- 400 g Süßkartoffeln in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Blattspinat, frisch
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 587 kcal / 2458 kJ
- Protein
- 37 g
- Yağ
- 28 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Lif
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 1276 mg